Autor |
Správa |
aika

Založený: 03 august 2006
|
Zaslal:
Ne november 19, 2017 8:21 pm |
  |
|
  |
 |
macko333

Založený: 28 máj 2010
|
Zaslal:
St november 22, 2017 8:58 pm |
  |
Tiež som riešila túto dilemu (stránka mi nejde otvoriť ) Akcia vyzerá super, srší z nej taká predvianočná atmosféra, už sa neviem dočkať
 |
|
|
   |
 |
janatko

Založený: 19 jún 2010
|
Zaslal:
Pi november 24, 2017 4:28 pm |
  |
Listky uz kupene velmi sa tesiiim  |
|
|
  |
 |
macko333

Založený: 28 máj 2010
|
Zaslal:
Ne december 17, 2017 9:44 am |
  |
S Janatko a Mackou sme sa včera zúčastnili tohto krásneho príjemného folklórno-rockového večera, kde bolo Vianoce cítiť naozaj všade. Srdcia fanúšikov a obecenstva zaplavila vianočná atmosféra, ktorá opantala aj mňa. Všade zneli rolničky, píšťaly, gajdy a rovnako s krásnou výzdobou dotvárali čaro Vianoc. Tomáš svojou nádhernou piesňou Vianočný čas taktiež prispel k tejto pohode, pridal ešte Krásne krásnu, Let it snow a Malého princa.
Na jeho konte pribudlo ďalšie krstňa, pretože spolu s krstnou mamou Petrom Marcinom, ktorý na prekvapenie publika pokrstil len virtuálne sa stal krstným otcom tohto CD. Tomáš podotkol, že nabudúce je Vlastička a aj publikum srdečne vítané na krste jeho CD-čka Tak sa máme na čo tešiť
Keďže Tomáš mal akosi naponáhlo, nezistili sme pocity krstného otca z tejto akcie, z čoho som veľmi sklamaná, (keďže sme ho nestretli ani na Rockových Vianociach) ale aj napriek tomu som si toto podujatie neskutočne vychutnala. Po koncerte bol priestor na zábavu, keďže spev a hudba sa šírila z kultúrneho domu minimálne do polnoci.
Táto akcia nesklamala, bola previazaná humorom, spevom a vianočnou náladou. Nechýbali nádherné tradičné i menej tradičné vianočné skladby z CD-čka Vlastičky Mudríkovej i iných interpretov a večer sa zavŕšil tou najkrajšou z najkrajších- Tichou nocou. Ja môžem len s humorom konštatovať, že Tomáš má asi obavy spievať túto pieseň, lebo rovnako ako v piatok, ani dnes sa spoločnej záverečnej koledy nezúčastnil.
Na záver už len majte sa krásne a užite si tento predvianočný čas bez stresu a v pokoji  |
|
|
   |
 |
Ela:-)
úsmev prosím

Založený: 26 október 2007
|
Zaslal:
Ne december 17, 2017 1:04 pm |
  |
Pri Tichej noci mám obavy, že je to skôr neznalosťou textu piesne ... možno sa mýlim, ale ja si vždy spomeniem na to legendárne video z vianočného koncertu z Tepličky nad Váhom ... |
_________________ Až raz budem blúdiť, až raz stratím smer
Daj mi svoju vieru, ja vrátim ti ju späť
Daj mi svoje krídla, láska ty ich máš
Závažia a príťaž bláznom prenecháš |
|
   |
 |
|